Underbart väder på Majvallen. Vi ställde upp med följande lag:
Hampus - Hultenius, Hugosson, Kevin, Nikki - Ole, Petter, Anders - Fabbe, Ferna, Eric A
På bänken: Söderman, Kalle, Jonas Ö

Vi börjar bra och trycker ner Grimmered och skapar några halvchanser.
Vi har en hörna som kommer ut till Ole som slår in den där Anders skarvnickar bollen men en försvarare räddar på mållinjen. Grimmered kommer i några farliga kontringar men vi lyckas bryta i sista stund. Det känns som det är en tidsfråga innan vi gör 1-0 men målet kommer inte trots bra spel. Grimmered har en farlig hörna men nickar över. Grimmered kommer in mer och mer i matchen och tar över matchen något sista kvarten. Vi har för korta anfall beroende på för korta spelavstånd och att vi slår den avgörande passningen förtidigt. Grimmered har en hörna i slutet som deras spelare nickar över i ett fritt läge.
Vi börjar även andra halvlek bra där båda våra ytterbackar Nikki och Hultenius trycker upp och slår bra inlägg. Kalle kommer in på högerbacken och vi har ett fint anfall där bollen går från vänsterkanten till Ole på mitten som slår ut bollen till Kalle som är långt upp på högerkanten. Kalle håller i bollen och trär in bollen till Petter som tar emot, håller undan och tar sig ner till kortlinjen och slår in bollen framför mål där Söderman kommer och slår in bollen på volley.5 minuter senare kommer vi i anfall där Söderman skjuter, målvakten räddar men Ferna är först på returen och slår in 2-0. Vi skapar en del chanser. Ferna har en nick i undersidan av ribban efter ett inlägg från vänsterkanten. Grimmered har ett par farliga kontringar men försvaret är bra med och täcker upp. Hampus får göra en bra räddning efter en hörna. Eric får en boll på vänsterkanten efter vi anfallit på vår högerkant. Han skjuter, målvakten räddar och Söderman slår in returen men domaren blåser för offside. Grimmered kommer i en kontring på sin vänsterkant och spelar in bollen mot bortre ytan där vi missar markering och fri med Hampus gör deras spelare inget misstag.6 minuter kavar plus dryga 2 minuter tilllägg, även om Grimmered inte skapar något riktigt läge känns det lite oroligt när det bara är ett måls skillnad. Vi håller ut och har läge till 3-1 när Nikki drar en vänster utsida från 25-30 meter i ribbans undersida. Anders och Fabbe rusar mot bollen men den studsar över båda två.
Vi får ett 3-1 läge men deras försvarare sopar bort både bollen (som han träffar först) och Söderman innanför straffområdet och domaren visar att de är en korrekt bryting, kunde kanske blåst straff för våldsam satsning men valde att inte göra det. Vi vinner med 2-1. Vi borde gjort fler mål. Spelet i andra halvlek var stundtals riktigt bra samtidigt som vi jobbade bra i försvaret när Grimmered kontrade.